IST - Logo Industrial Software Technologies - Software.Hardware.Profesionalism. IST - Industrial Software Technologies Design - Software.Hardware.Profesionalism. IST - Industrial Software Technologies - Software.Hardware.Profesionalism.
Soluţii | Produse | Servicii | Noutăţi & Evenimente | Contact | Companie

Web Applications Development, Web Applications (Software) Design, Web Site Hosting, E-Mail Box, Electronic Commerce, Customer Relationship Management(CRM), Enterprise Relationship Management(ERP)

 

Desktop (PC) And Workstation Applications (Software) Development

 

Security Software And Information Technology (IT) Solutions, VPN, Cryptography, Passwords, Safety

 

C and Assembler Microcontroller Programming. Electronic Card Payment Solutions. Real-Time Systems Control. Mecanical Processes Automation.

 

On-Line Payment Software Development, Electronic Card Payment, ATM Software.

 
 
IST :: FAQ Ajutor

FAQ

Cele mai frecvente întrebări 

Ultima modificare: Joi, 8 Decembrie, 2005, 06:35 GMT
  • FAQ
  •  
FAQ - Cele Mai Frecvente Întrebări - Software.Hardware.Profesionalism. - Industrial Software Technologies

Cele Mai Frecvente Întrebări

Web Ce este un site web?

Un site web este o prezentare electronică ce conţine informaţie textuală, vizuală şi audio formatată. Este compus din unul sau mai multe fişiere text, de obicei scrise în format Hyper Text Markup Language (HTML), imagini, muzică, etc.

Aceste fişiere au o pagină de intrare, de obicei cu numele de 'pagină principala' sau 'home' şi un număr nedefinit de pagini secundare.

Scopul creării unui site web poate fi: prezentare afacere, prezentare personală, prezentare organizaţie, vânzări on-line, etc.

Un site web trebuie găzduit pe un server, care este conectat permanent la Internet. El este accesat de vizitatori prin internediul unui navigator (browser) web.

Web Ar trebui să-ţi găzduieşti singur site-ul web?

Să-ţi găzduieşti singur site-ul web în majoritatea cazurilor nu este o ideie bună. Minimum costurilor de găzduire, daca vrei să oferi vizitatorilor tăi un site care este activ tot timpul, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână şi să oferi şi acces Internet de calitate, este de sute de dolari pe lună.

Suplimentar vei mai avea nevoie şi de cunoştinţe medii de administrare sistem de operate, pentru a monitoriza şi a proteja site-ul de atacurile de pe Internet şi cunoştinţe despre componentele de calculator, pentru a monitoriza şi repara maşina (calculatorul) server.

Pentru a scăpa de grijile aferente unei găzduiri de site web, vă recomandăm să apelaţi la o companie de profil care oferă acest tip de servicii.

Reţea Ce este o adresă IP?

O adresă IP este o adresă numerică al unui calculator conectat la o reţea locală sau la Internet. De obicei este scrisă în format de patru numere (ex: 127.0.0.1) separate prin puncte.

Adresele de IP sun folosite pentru a identifica un calculator intr-o reţea şi a comunica cu alte calculatoare din reţea folosind protocoale de comunicare de nivel jos ca TCP/IP şi UDP.

Reţea Ce este un server DNS?

Un server de nume domeniu, Domain Name Server (DNS), este un program software, care ascultă cereri pe un port standard (53) şi care rulează pe un calculator conectat permanent (de obicei) la Internet. În mare, el asigură un serviciu, pentru un domeniu sau mai multe, de traducere a unei adrese tip nume intr-o adresă IP.

De exemplu, un navigator web vrea să se conecteze la adresa tip nume www.ist.ro. În primul rând 'întreabă' un server DNS adresa IP pentru www.ist.ro şi după aceia se conectează la serverul web care rulează pe calculatorul cu adresa de IP obţinută de la DNS.

Adresele de IP sunt folosite pentru a comunica în reţelele locale sau pe Internet. Adresele tip nume sunt folosite din convenabilitate, deoarece sunt uşor de memorizat.

Web Ce nume de domeniu să aleg?

Ar trebui să înregistrezi un domeniu cu un nume, care este aproape de denumirea sau activitatea afacerii tale sau scopul site-ului. De menţionat, că nu pot fi două domenii cu acelaş nume, deci ar terbui să verifici mai întâi dacă numele domeniului dorit este încă disponibil. Un exemplu de nume de domeniu este: 'ist.ro'.

Organizaţiile non-profit ar tebui să inregistreze numele lor în domeniul '.org'. Instituţiile educaţionale pot înregistra domenii '.edu'.

Deşi numele de domeniu pot fi foarte lungi (până la 256 de caractere), este recomandat ca numele de domeniu să nu fie mai lungi de 20 de caractere, deoarece utilizatorii le vor memoriza greu sau nu vor dori să le tasteze.

...

E-mail Noutăţi
Serviciul de Noutăţi prin E-Mail (SNE)
Fii la curent!
Inregistrează-te la serviciul de noutăţi prin e-mail IST.
» Inregistrează-te acum
Găzdurire Web
Comandă acum serviciul găzduire web si obţine 10% reducere
10% Reducere
Comandă acum serviciul de găzduire web pe un an în avans şi obţine 10% reducere.
» Comandă Acum!
IST RSS
IST Conţinut RSS
Caută
Harta site | Caută | Contact | Legal Română | English | Рускйй
©2003-2005 INDUSTRIAL SOFTWARE TECHNOLOGIES. Toate drepturile sunt rezervate. Înapoi sus^